Adana'nın Kozan ilçesinde bir grup, bir çocuğu acımasızca dövdü. Dehşet görüntüleri de 23 yaşındaki Orhan Akçasu çekti ve sosyal medyadan paylaştı.
Görüntüleri paylaşmasının ardından Orhan Akçasu'nun arkadaşı olan M.A. isimli kişi, "Bir kişi onca kişi dövmek delikanlılığa yakışır mı?" diyerek arkadaşı Akçasu'ya mesaj attı. Orhan Akçasu "Yiyorsa adresini ver de görelim" demesi üzerine M.A. buluşma yeri belirledi. Akçasu ve M.A. beraberinde getirdiği gruplar olay yerinde kavga etti. Çıkan kavgada Orhan Akçasu'nun bıçaklanarak öldürüldüğü açıklandı.
İddiaya göre, bir evde küçük yaşlardaki kişi, 6-7 kişi tarafından tekme ve yumruklarla feci şekilde dövüldü. Bu sırada grupta bulunan Orhan Akçasu da bu anları cep telefonuyla kayda alıp, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntüleri izleyen M.A., Akçasu'ya, "Bir kişiyi onca kişi dövmek delikanlılığa yakışır mı?" diye mesaj attı. Orhan Akçasu'nun, "Adresini ver de görelim" demesi üzerine M.A.'nın buluşma yeri belirlediği ve olayın yaşandığı tespit edildi.
Öte yandan küçük çocuğun feci şekilde dövüldüğü görüntüler ise tepki çekti. Çocuğun darbedildikten sonrada ayağından vurulduğu öğrenildi. Polisin cinayetle ilgili gözaltına aldığı 6 kişi adliyeye sevk edildi. Ayrıca polis, çocuğun darbedilmesiyle ilgili de 3 kişiyi gözaltına aldı. Çocuğun darbedilmesiyle ilgili şüphelilerden 2'si serbest bırakılırken 1'i adliyeye sevk edildi.