Gündüz Gece programıyla Kanal 7'nin sempatik ismi Kürşat Yener gece hakkında şu ifadeleri kullandı;

Valla Kanal 7'nin ilk önce 30. yılını kutluyorum. Kanal 7 ailemizin. Ne mutlu ki bana bu 30 yılın 12'sinde bende varım.

12 yılında bende varım. 12 yıldır devam eden bir gezi programımız var. Anadolu'yu dediğiniz gibi karış karış geziyoruz.

Teyzeleri, onların hikayelerini, o annelerimizi, ondan sonra onların manilerini, türkülerini, yemeklerini, gastronomisinden tutumda kültürel neyi varsa hepsini anlatmaya çalışıyoruz. Güzel de gidiyor çok şükür. Bu vesileyle de 30.

yıl olmasından kanalımla alakalı tabi gurur duyuyorum. Çok önemli bir şey. 30 yıldır devam eden, bütün istikrarıyla devam eden, özellikle de ailelerin izlediği, belli kriterleri benimseyerek uygulayan, 30 yıldır devam eden bir kanalım mensup olmaktan da çok gururluyum.

12 senelere devam ediyor. İnşallah kanalımıza nice 30 senelere, inşallah bizlere de yine nice 12 senelere programımız devam etsin, kanalımız devam etsin diyoruz. Bu arada da, bu vesileyle bütün izleyicilerimizin Ramazan'ını şimdiden mübarek olsun, tebrik ediyorum.

Bizler devam edeceğiz, Ramazan'da da devam ediyoruz. Ramazan'da biraz zor oluyor. Yemeği bir taraftan böyle yaparız.

Nasıl? Onu sorma, onu nasıl yapacağız? Bir taraftan yemek yaparken, bir taraftan niyetli olmak tabii. Ama bu işin güzelliği orada. İnşallah bu Ramazan'da da biz devam ediyoruz çekimlerimizde.

Anadolu'yu gezmeye devam ediyoruz. İnsanlarımızı, kültürümüzü anlatmaya devam edeceğiz inşallah. İzleyiciler tarafından da çok sevilerek izleniyor programınız.

Aynen, çok şükür Rabbime. Yani bu iş hakikaten çok özel bir iş. Ben asıl Türk halk müziği sanatçısıyım biliyorsunuz.

Yıllardır tabii eğitimini aldığım da müzik benim halk müziği üzerine. Anadolu'yu karış karış gezerek hem türkülerimizi hem dediğim gibi kültürümüzü anlatırken bir taraftan da bunu içinde yaşamak bize nasip oldu. Yani çok özel bir duygu.

Dolayısıyla yerinde yaşıyoruz her şeyi. Kürkü'yü de yerinde yaşıyoruz. Yemekleri, lezzetleri, oranın işte dediğim gibi kültürlerini de beraber içinde yerinde yaşıyoruz.

Çok özel bir şey. Çoktan mutluyum bu anlamda. Kanal 7 ailesinin bünyesinde olmaktan çok mutluyum.

Dediğim gibi 12 senedir devam eden bir gezit programı. Şu anda da zannediyorum hiçbirisi hiç ara vermedik bu arada maşallah diyeyim. Maşallah.

Böyle bir devam edersiniz inşallah. Sağ olun. Çünkü şöyle hiç ara vermeden devam eden Ender programlardan bir tanesi.

Belki de bu anlamda ilk ikiye gireriz yani TRT'den sonra bir program var çok eskilerden. Hiç ara vermeden devam ediyoruz. Bu anlamda da çok mutluyuz.

Yorumlar 0 Yorum Var