Teknik direktör ve futbol yorumcusu Sergen Yalçın, Galatasaray'ın yaşadığı performans düşüşü hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. KAFA Sports'ta konuşan Yalçın, "Galatasaray'da her şey sallantıda şu an" diyerek Sarı-Kırmızılı takımın durumunu değerlendirdi.

Yalçın, Galatasaray'ın toparlanması için tek çözümün Okan Buruk olduğunu belirtti. "Tek ilaç hocadır. Okan Hoca'nın bu gidişatı değiştirecek tek isim olması gerekiyor. İşler kötü gittiğinde, motivasyon ve psikoloji bozulduğunda teknik direktörün bütün camiayı toplaması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk'un Türkiye'de başarılı olduğunu vurgulayan Yalçın, Avrupa'daki başarısızlığın Buruk'un kariyerini olumsuz etkilediğini söyledi. "Bu kadro zaten lige yüzde 40, 45'le başlıyor. Avrupa'daki başarısızlık Okan Buruk'un kariyerini çok etkiledi" dedi.

Galatasaray'ın her geçen gün oyun olarak geriye gittiğini belirten Yalçın, "Bunu toparlayacak olan Okan Hoca. Eğer lig şampiyonluğunu kaybederse, büyük sorunlar yaşar. Bu çok büyük bir hayal kırıklığı olacak" şeklinde konuştu.

Yorumlar 0 Yorum Var