Barış sürecinde ilk adımı atan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhalefetle telefon diplomasisini sürdürüyor. CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bahçeli'nin kendisini aradığını belirtti.

Tanrıkulu, paylaşımında Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ve ülkenin içinden geçtiği dönemde herkesin sorumluluğunun önemli olduğunu vurguladıklarını ifade etti. Tanrıkulu, Bahçeli'nin sağlığına kavuşmasını dileyerek, daha güzel günlerde görüşme temennisinde bulundu.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek