Üsküdar Belediyesi'nin CHP'li yönetimi, belediye binasında bir eğitmen eşliğinde 'Twerk' adlı dansın öğretildiği bir etkinlik düzenlediği iddiasıyla gündem oldu. Ramazan ayına denk gelen etkinlik, belediye işbirliğiyle gerçekleştirildi ve sosyal medyada büyük tepki topladı. Etkinlik, birçok vatandaş tarafından eleştirildi.

Ufuk Yıldız Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ufuk Yıldız

Editör Hakkında

1998 yılında Sakarya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sakarya'da, üniversiteyi ise İstanbul'da Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. 4 yıllık editör. TRT Haber'de staj yaptı. ATV'de mesleğe ilk adımını attı. BSH, Merzigo gibi yerlerde görev aldı. Sitede internet editörü olarak görev aldı. Halen Haber7.com’da internet editörü olarak görev yapmaktadır.
Yorumlar 8 Yorum Var
  • Ersin 13.03.2025 17:51
    Yahu arkadaş bu kadar tepki göstermeyin.. belki inançsızdırlar belki gayri müslümdürler veya putperest yada en azından köpek peresttirler..herkes inancında özgürdür..haa birde laiklik varya bunlar kesin laiktirler onuniçin layık oldukları şekilde yaşıyorlar
  • Çanakkaleli 13.03.2025 17:44
    Sen İslam'a aykırı ne varsa yap sonra da biz de müslümanız de. Lafla peynir gemisi yürümez. CHP=İslam düşmanlığı
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek