Kuşadası Türkmen Mahallesi’ne gelen domuzlar ve küçük yavruları, ilçe merkezinde yiyecek aradı. Kuşadası Devlet Hastanesi mevkisinde insanlara ve araçlara aldırış etmeyen domuzları gören vatandaşlar o anları ise cep telefonu kamerası ile kayda aldı. Görüntülerde domuzların yollarda ve sokaklarda rahatça hareket etmesi ve yiyecek araması dikkat çekerken, bir vatandaşın elindeki Ramazan pidesine doğru yönelmeleri de yer alıyor.

 

Yorumlar 9 Yorum Var
  • yakup 15.03.2025 08:41
    herkes hakettiğini yaşar
  • misafir 22 15.03.2025 04:22
    hayvanlara şehir ortasında ekmek verirseniz hayvan doğasından çıkar şehre alışır böylede gitmez tabii ki vermeyin alıştırmayın hayvanları
  • ali 15.03.2025 01:14
    niyen öldürmüyorlar cabuk ürüyorlar
  • Türk Vatandaşı 14.03.2025 23:46
    İtlerden cesaret bulmuş şanslarını deniyorlar diyeceğim ama bir yandan da kendilerine yakın cinsler (chpkk) bulup yanaşmaları da mümkün.
  • Muhsin 14.03.2025 22:43
    Hayvanlar adamın elindeki pideyi istiyorlar. Adam pideleri bıraksa adamın peşine gitmezlerdi, iyiki saldırmamışlar.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek