Tunceli'de iç çamaşırına sakladığı telefon ve dinleme cihazıyla kopya çeken sürücü adayı ile ona kopya veren kişi, jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanıp gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık Organize Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, sürücü belgesi yazılı sınavına giren kişinin üzerinde kopya düzeneği olduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Kopya düzeneğiyle sınava girmeye çalışırken yakalanan şüphelinin üst aramasında ise herkesi şaşırtan gerçek ortaya çıktı.Şüphelinin iç çamaşırına gizlenmiş cep telefonu ve kulak içine yerleştirilmiş mikro ses aktarma cihazı ele geçirildi.

Kopya düzeneğiyle bir araçtan bilgi aktaran şüpheli de tespit edilip yakalandı. Gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Halis 16.03.2025 13:09
    Bu kadar uğraşacağına çalışsaydı sorular benzer 30 40 soru yapsa ama okuma yazma yoktur emek vermeden kazanmak beleşçi toplum olduk
  • Meod 16.03.2025 13:03
    „RÜŞVET, ve , „SAHTEKÂLIK" ehliyet sınavlarında hala yaşanaıyor. 1) Kırmızı ışıkta durmamak, 2) Ters yoldan „Dönmeye Çalışma“, 3) „Yaya Geçidi“ne aldırmama, 4) „Arıza“ şeridinden hızla „SAĞLAMA!..", 5) „Makas Atma !“ gibi „Ölümcül“ „TRAFİK KURALLARI"na bile , ülkemizde uyulmuyor !..
  • Çetin Yıldırım 16.03.2025 12:06
    Böylelerine ömür boyu ehliyet verilmemeli.
  • Fatih 16.03.2025 12:04
    Şu kolay sınav için bu kadar zahmete de girmezsin be kardeşim.
  • German 50 16.03.2025 11:49
    Öğrenmek o kadar çokmu zormuş