Fenerbahçe'den ABD'nin Los Angeles FC takımına kiralık olarak transfer olan Cengiz Ünder, MLS kariyerinde önemli bir anı yaşadı. Milli futbolcu, Los Angeles FC'nin Austin'e karşı oynadığı maçta ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı.

MLS'in 4. haftasında BMO Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Austin, 11. dakikada Guilherme Biro'nun attığı golle 1-0 galip gelerek üç puanı aldı. Bu sonuçla Los Angeles FC 6 puanla 8. sırada kalırken, konuk takım Austin aynı puan ve averajla 7. basamağa yerleşti.

Cengiz Ünder, bu maçta 63 dakika boyunca sahada yer aldı ve 2 şut çekmesine rağmen isabet sağlayamadı. 21 başarılı pas yaparak yüzde 78 pas yüzdesiyle oynayan 27 yaşındaki futbolcunun ikili mücadele kazanma oranı ise yüzde 50'de kaldı. Yeni takımındaki ilk maçı olmasına rağmen gösterdiği performansla ilerleyen maçlar için umut verici bir başlangıç yaptı.

Yorumlar 0 Yorum Var