İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun usulsüz şekilde diploma sahibi olduğu yönünde suç duyurusunda bulunan Ozan Özcan'ı ve ailesini tehdit eden şahıslar hakkında önemli bir gelişme yaşandı.

Kendisinin ve ailesinin ölüm tehditleri alması üzerine Özcan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette  bulundu.

İzmir'de bulundukları tespit edilen şüpheliler, İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonla yakalandı.

2 şüpheli; silahlı yağma, cinsel saldırı, kişi hürriyetinden yoksun kılma ve yalan beyan da bulunma suçlarından ve Ankara, İstanbul ilinden silahlı tehdit suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Yasin Akça Haber7.com - Editör
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 4 Yorum Var
  • Şeyda 20.03.2025 10:55
    Bakın bu terbiyesizliğin milyonda birine Bir AK partili yapmaz bu vandallık bu hayvanlık bu insan dışı akıl sadece işte bu devletin en güzel yerlerine çökmüş devletin en güzel şehirlerini istila eden sülük zihinlerde var bunların keyfi kaçsın diye bugün devlet millet el ele bunların üstesinden gelmeye çalışıyor bunlar da bundan kudurup tehdit ediyorlar ama nafileee
  • Vatandaş 17.03.2025 15:05
    CHP partisi işte bu Hayalet hayel partisi Hayalet üyeleri
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek