THY’ye ait Airbus A330-300 tipi yolcu uçağı, geçtiğimiz günlerde Almanya'daki Berlin Havalimanı'na iniş sırasında büyük bir tehlike atlattı. Finnair'e ait bir uçağın pistte bulunması nedeniyle, THY pilotu son anda pas geçme kararı alarak olası bir kazayı önledi.
Yetkililerden alınan bilgiye göre, olay inişin son anlarında gerçekleşti. Türk Hava Yolları (THY) uçağının pilotu, pistte başka bir uçağın bulunduğunu fark ederek profesyonel bir şekilde uçağı tekrar havalandırdı. Kritik saniyelerde gösterilen soğukkanlılık sayesinde ciddi bir tehlike bertaraf edildi.
Havacılık uzmanları, pilotun hızlı karar alma yeteneği ve profesyonelliğinin olası bir faciayı önlediğine dikkat çekti.
-
Ahmet
19.03.2025
07:59
Soruşturma, iniş ve kalkış planlarının çok kısa aralıklarla yapıldığını ve hem Türk Hava Yolları hem de Finnair uçaklarının tehlike altında kaldığını ortaya koydu. Bu tür olaylar, dünya genelinde sanıldığından daha sık yaşanıyor. Standart prosedür, inişteki uçağın kule talimatıyla tekrar yükseltilmesidir.
Beğen
-
abdullah
18.03.2025
17:22
Almanya, ABD sömürgesidir kilit mevki ve makamlar hainlerin elinde, böylece siyonistlerde istediği kirli emelleri için maşalarını kullanabilir çok dikkatli olmak lazım.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Yıldız Dogan
18.03.2025
13:25
Dikkat ! THY çıkabilir .
Beğen
-
Mert
17.03.2025
22:02
Gül ağacındaki diken gibi Almanların gözüne batmaya başladı ! THY dünya sıralamasında şu anda 7. Sırada! Maşallah . Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi ! Lufthansa gerilerde .. emekleyerek geliyor. Artık ne yapacaklarını şaşırdılar . Bu arada THY Airbusa 250 Uçak siparişi verdi ! Allah kazalardan belalardan , Almanlardan korusun inşallah
Beğen
/ 14 kişi beğenmiş
-
BAMSI BEYREK
17.03.2025
21:18
Suikast Alman planı THY dikkat çok büyüdük her pisliği yapabilirler AMAN DİKKAT! Pilotlarımızın ayağına çakış taşı deymesin
Beğen
/ 19 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle