Esenler'de Abdurrahman Balcı (26), yaşadığı apartman önünde etrafı kirletip gürültü yapan 3 kişiyi uyardı. Balcı, uyardığı 3 kişiden biri olan Berat C. (19) tarafından kalbinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Balcı hayatını kaybetti. Cinayet anlarına ait görüntüler ortaya çıktı.
Olay, 17 Mart Pazartesi gecesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Abdurrahman Balcı (26), yaşadıkları apartmanın önünde oturan Berat C. (19), Baran C. (17) ve Musa P.'yi (19) yedikleri çekirdekleri etrafa atmamaları ve gürültü yapmamaları konusunda uyardı. Bir süre sonra Balcı ile 3 kişilik grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Balcı, erkek kardeşi ile yürüyüşe çıktı. Balcı, yürüyüş yaptığı sırada 3 kişilik gruptan Berat C. Balcı'yı üç yerinden bıçakladı. Balcı kanlar içerisinde yere yığılırken Berat C., Baran C., ve Musa P. olay yerinden koşarak kaçtı. Çevredekiler Balcı'yı olayın yaşandığı yerin 50 metre ilerisinde bulunan özel bir hastaneye taşıdı. İlk müdahalesi hastanede yapılan Balcı daha sonra sevk edildiği Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
3 SALDIRGAN YAKALANDI
İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler aldıkları güvenlik önlemlerinin ardından çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kimlikleri tespit edilen şüpheliler Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan, Berat C., Baran C., ve Musa P. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
“DEMEK Kİ HEPİMİZİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR”
Esnaf Hasan Uygun, "Saat 23.30 sıralarında burada bir gürültü oldu. Dükkandan çıktık birini hastaneye taşıyorlardı. Gidip baktığımda göğüs kısmından yaralıydı. Çok kan kaybediyordu. Vuran çocuklar da koşarak kaçtılar. Duyduğumuza göre de çocuklar çekirdek yiyip gürültü yapıyormuş. Rahmetli olan arkadaş da uyarmış olay da bu yüzden çıkmış. Bir insanın hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Allah ölen arkadaşın ailesine sabır versin. Gerçekten ülkenin hali çok kötü. 26 yaşında gencecik bir çocuk yazık günah. 15-18 yaşlarında ufacık çocuklar. Demek ki hepimizin hayati tehlikesi var. Bugün sana yarın bana. Her an her yerde her şey olabilir artık" dedi.
CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Abdurrahman Balcı'nın kalbinden bıçaklandığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, 3 kişinin Balcı'ya saldırdığı, içlerinden birinin elindeki bıçakla 3 defa bıçakladığı anlar yer alıyor.
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                
- 
                
                    AHMET
                    
                    23.03.2025
                    21:06
                
                 
                    Bu adamın bu insanın suçu ne Anası Babası ne yapacak kim bu acıyı dindirecek. İdam şart diyorum kısas diyorum alçak katiller o canı alma hakkını kim verdi Size kansız Allah sızlar 
                 
                     Beğen
                     / 1 kişi beğenmiş
                 
- 
                
                    Has Adam
                    
                    22.03.2025
                    18:36
                
                 
                    Merak etmeyin bizim savci ve hakimler en az cezayi verir, gonderirler
                 
                     Beğen
                     / 1 kişi beğenmiş
                 
- 
                
                    Fatih
                    
                    22.03.2025
                    15:46
                
                 
                    Bu adalet sisteminin mensupları psikiyatrlar bu canilerin düzelebileceğine inanıyorlar mı bunların üçbeş sene sonra çıkıp tekrar bir masumu bıçaklamayacağını öldürmeyeceğini garanti ediyorlar mı önemlisi olan soru bu bunlar bir trafikte karşımıza çıkma ihtimalleri var mı yarın bir gün
                 
                     Beğen
                     / 2 kişi beğenmiş
                 
- 
                
                    Misafir
                    
                    22.03.2025
                    15:04
                
                 
                    Cinayete  Kısas gelmesi lazım
Bu kadar masum insanın kanına giriyorlar
                 
                     Beğen
                     / 7 kişi beğenmiş
                 
- 
                
                    Haber dogru
                    
                    21.03.2025
                    16:55
                
                 
                    Şimdi bu soytarılar yaşamayı hak mı ediyorlar.Vallahi İslam hukuku onlara dar ağacında sallandırırdı.Kahrols
                 
                     Beğen
                     / 13 kişi beğenmiş
                 
Daha fazla yorum görüntüle