Başkan Erdoğan, "Batılı yönetimler başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesi Gazze'deki barbarlık karşısında büyük bir umursamazlık içerisindedir.
Dikkat ediniz mazlum Filistinli, zalimde İsrailli olunca kullanılan dilde birden değişmiştir. Öldürülen gazeteciler Gazzeli olunca uluslararası basın ve basın kuruluşlarının tavrı anında değişmiştir.
İnsan hakları ve özgürlükler konusunda dünyaya ders verenlerin hiçbiri henüz kundaktaki yavruların alçakça öldürülmesine tepki göstermiyor.
Beyaz kefenli çocuk cenazeleri bile kilit vurulmuş vicdanların açılmasına imkan vermiyor. Canı yanan, zulüm gören, kendi topraklarında katliama uğrayan her bir canın acısını yüreğimizde hissediyoruz. Türkiye olarak çok yönlü bir diplomasi trafiği yürütüyoruz.'' dedi.