Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın yabancı hakem talebine destek verdi. Özbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Biz çeşitli defalar Beşiktaş'ın bu talebinin haklı olduğunu ve desteklediğimizi söyledik. Serdal başkanın bugün yaptığı açıklamalarının ekseriyetine imzamı atarım." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Sloven hakem Slavko Vincic'in yönettiğini hatırlatarak, Beşiktaş-Galatasaray derbisi için yabancı hakem talebini reddeden Türkiye Futbol Federasyonu'na istifa çağrısında bulunmuştu. Adalı, Süper Lig'in 29. haftasında 29 Mart Cumartesi günü oynanacak derbi için hakem Yasin Kol'un atanmasını sert sözlerle eleştirmişti.

Galatasaray Başkanı Özbek, Adalı'nın açıklamalarına destek vererek, Beşiktaş'ın yabancı hakem talebinin haklı olduğunu ve bu talebi desteklediklerini belirtti. Özbek, Adalı'nın açıklamalarının büyük çoğunluğuna katıldığını ifade etti.

Yorumlar 0 Yorum Var