CHP Genel Başkanı Özgür Özel yurt dışında Türkiye'nin itibarını zedelemeye devam ediyor. Daha önce ABD sonra da İngilizlerden destek isteyen Özel şimdi de Alman DW'ye konuşarak Türkiye'yi şikayet etti.
Saraçhane'deki protestolarla ilgili olarak Özel "Bir fiziki yorgunluk var ama meseleye olan inancımızdan dolayı kendimi son derece zinde ve motive hissediyorum. Arkadaşlarım, belediye başkanlarım, Cumhurbaşkanı adayım cezaevindeyken yılgınlığa kapılmak mümkün değil. Daha yeni başlıyoruz." ifadelerini kullandı.
-
Misafir5151
29.03.2025
18:26
Belkide onlarda çalınan paraları bildikleri için ses çıkarmıyodurlar
Beğen
-
Emekli
29.03.2025
17:01
Senin kardeşlerin o kâfirler ise sen de oraya gidecen kardeşlerin yanına gidecen onların dininde yaşayacaksın burayı terk edeceksin Burayı kâfirlere şikayet edemezsin sen ve senin gibiler oraya gidecek
Beğen
-
Çiçek
29.03.2025
16:57
İngiliz. Basını. Yetmedi. Almanya. Başını. Sırada. Hangi. ülke. var. Siz çalın. Hırsızlık rusfet küfür hakaret Tehtit. Ya. Ne rahatlar
Beğen
-
AdnanTuran
29.03.2025
16:49
Demokrasinin beşiği İngiltere ni dedi o ' özgür ordada da darbe yapıp kralı düşürdün mü lan helal sana , ağlama hadi
Beğen
-
Adanali
29.03.2025
14:49
Eko ve cetesinin yaptiklari o ulkede yapilsa adami daha kotu yaparlar cunku bu hirsizlarin yaptiklarinin savunulacak hicbir tarafi yok. Nokta!
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle