Isparta'da ilkokul ikinci sınıf öğrencileri, terör ve her türlü yasa dışı olayla mücadele eden askerlerin bayramını kutlamak ve onlara moral vermek amacıyla yazdıkları mektupları Van'ın Başkale ilçesindeki Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na gönderdi.

Çocukların yazdığı duygu dolu mektuplar ile öğretmenlerinin desteğiyle hazırlanan gül suyu ve lokum paketleri, kargoyla Başkale Jandarma Komando Tabur Komutanlığında görevli askerlere ulaştırıldı.

Görevleri başında teslim aldıkları mektupları okuyan jandarma komandoları öğrencilere "Sevgili öğrenciler, kocaman yüreklerinizle yazdığınız mektuplar bize ulaştı. Varlığınız bizlere güç veriyor. İyi ki varsınız, bayramınız kutlu olsun." sözleriyle karşılık verdi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Vatansever 31.03.2025 15:17
    Çok şükür böyle güzel haberler içimizi ısıtıyor.
  • Vatanperver 31.03.2025 13:43
    Maşallah