Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki özel bir kreşte, 2 yaşındaki bir bebek uyku odasında iki çocuk tarafından darbedildi. Anne Buse Altıparmak, kızını sabah saatlerinde kreşe bıraktıktan sonra işine gitti. Öğle saatlerinde kreş yönetimi tarafından aranarak kızının yemekhanede başka bir çocuk tarafından ısırıldığı bilgisi verildi. Kreşe giden anne, bebeğinin yüzünde yara izi, morluk, burnunda ve kulaklarında kan lekeleri olduğunu fark etti.

Altıparmak çifti, kızlarını hastaneye götürdü ve savcılık talebiyle ulaştıkları güvenlik kamerası görüntülerinde, bebeklerinin kreşteki yaşı daha büyük iki çocuk tarafından darbedildiğini gördü. Çift, kreş ve olayda sorumluluğu bulunan kişiler hakkında şikayetçi oldu. Kreş sorumlusu C.B., hukuki sürecin başladığını ve açıklama yapmayacaklarını ifade etti.

Baba Onur Altıparmak, görüntülerde bebeğin 15 dakika boyunca acımasızca darbedildiğini, bezinin çıkarılıp yerde sürüklendiğini, tekmelendiğini ve her yerinin ısırıldığını belirtti. Olay sırasında hiçbir öğretmen veya bakıcının bulunmadığını ve kreş yönetiminin ilk aşamada görüntüleri kendilerine göstermediğini söyledi. Altıparmak çifti, yaşanan olay sonrası sorumlulardan şikayetçi olduklarını vurguladı.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 24 Yorum Var
  • Vatandaş 08.04.2025 08:16
    Aile maddi manevi bunlardan hakkını almalı bunlara hapis cezası az gelir belkide almazlar kıreşin sahibine iki buçuk milyon yöneticisine beşyüzbin bakıcılara dörtyüz bin para cezasına çaptırılmalı ki anne çalışmayı bırakıp kendi çocuğuna bakmalı çünkü geçine bilmek için çalısmak zorunda kalmıs madem devlet çocuk istiyor ailelerden bu aileye sahip çıkmalı
  • Seyit 05.04.2025 18:24
    en iyisi çocuğu kreşe vermemek. Kendi çocuğuna kendin bakacaksın en güzeli çocuk hiç kimseye emanet edilmemeli anneden başka
Daha fazla yorum görüntüle