Olay, dün saat 19.30 sıralarında Esenyurt Süleymaniye Mahallesi’nde meydana gelmiş, edinilen bilgilere göre, 17 yaşındaki H.E. isimli şahıs, sevgilisi M.N.G. (17) ile tartışmıştı. 

Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada H.E. sevgilisini bıçaklamıştı. Ardından sevgilisinin annesi Sevda G.'yi kafasına sert bir cisim ile vurarak öldürmüştü. 

Şüpheli H.E. olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken, polis ekipleri şüpheliyi yakalama çalışmaları başlatmıştı. Yapılan çalışmalar çerçevesinde şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, emniyetteki ifade işlemlerinin ise devam ettiği öğrenilmişti.

ŞÜPHELİNİN EVE GİRİŞ ANI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan olay, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şüpheli H.E.’nin binanın içerisine girerek, bir süre evin kapısı önünde beklediği, daha sonra bir süre annesiyle konuşan şüphelinin eve girdiği, daha sonra da M.N.G.’nin eve geldiği görüldü.

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HAYATINI KAYBEDEN ANNE, TUZLA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Olayda hayatını kaybeden Sevda G.'nin cenazesi, resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı. Cenaze, Tuzla'daki Evliya Çelebi Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Aydıntepe Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Vanli 13.04.2025 21:48
    17 yaşında sevgili yapıp birde sevgili eve alınıyor. Ne günlere kaldık
  • Yeter be 13.04.2025 18:21
    Rezillik. Tuz kokmış. Sevgili nedir ya, karı koca değil, zinakarlık. Anne de eve alıyor sanki damadı. Tiksindim bu utanmazlıklardam, iğrendim.
  • Gültepeli,BjK 13.04.2025 18:15
    Türkiye'de idamm şartt yaa yada kısas cezası olmazise olmaz bunlarr Türkiye'de maleseffkii
  • Ali 13.04.2025 18:04
    Artık olayların çoğu 18 yaş altı tarafından gerçekleştiriliyor çocuklar için cezalar 14 ve altı olmalı
  • Mehmet 13.04.2025 17:53
    Kim bilir kimin ahını aldı da Rabbim bu belayı başına sardı. Kul azmayınca bela gelmez. Hadi kurtul şimdi.
Daha fazla yorum görüntüle