TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in evinde geçirdiği kalp krizi sonrası yaklaşık 12 saatlik bir ameliyat geçirmişti.Yoğun bakıma alıanan Önder'in öğleden sonra Beyoğlu'nda bir lokantaya gidip sarma ve güveç sipariş verdiği sonrasında mekandan çıkıp evine gittiğinde ise fenalaştığı öğrenildi.
Geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder 12 saatlik hayli zor bir ameliyattan çıkarılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı.
LOKANTAYA GİTTİ
Sırrı Süreyya Önder'in kalp krizi öncesi bir lokantada kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.
PERSONELLE ŞAKALAŞTI, SİPARİŞİNİ VERDİ
Önder lokantaya girerken keyifliydi. Lokantada çalışanlarla kısa bir sohbetin ardından sarma ve güveç siparişini verdi. Masasına oturdu siparişini beklerken cep telefonuna göz attı.
EVİNE GELDİKTEN SONRA FENALAŞTI
Önder yemek yediği sırada hem lokantanın sahibi aynı zamanda film yapımcısı olan Selahattin Kat'la kısa bir sohbet etti. Beyoğlu'ndaki mekândan çıktıktan sonra evine gelen Önder fenalaştı ve ambulans istedi.
-
samsunlu
18.04.2025
09:20
Ne koruma var, ne peşinde yığınla insan, konvoy hiçbişey. Tek başına sokakta geziyor, yemeğini yiyip ücretini ödüyor, mütevazı da. Helal olsun ne diyeyim
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
-
MUŞLUADAM
17.04.2025
19:21
ALLAH hayrlı şifalar versin. Bu kritik dönemde sağduyulu insanlara ihtiyaç var.
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
-
Murat
17.04.2025
16:31
Allah şifa versin inşallah
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
faris kısa
17.04.2025
14:09
Tez zaman da sağlığına kavuşur inşallah. Ülkemin Renkli kişiliği
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Murat
17.04.2025
12:01
Bu adam iyidir. Terörle falan mesafelerdir. Allah şifalar versin diliyorum.
Beğen
/ 12 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle