Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, TRT Spor’a verdiği röportajda transfer sezonuna dair önemli açıklamalarda bulundu. Avrupa’dan elenmelerinin transfer planlarını olumsuz etkilediğini belirten Adalı, özellikle Berg transferine odaklandıklarını ifade etti.
Barcelona’dan genç yetenek Ansu Fati’yi kadroya katmak istediklerini ancak transferin gerçekleşmediğini belirten Adalı, Fati’nin de siyah-beyazlı formayı giymeye istekli olduğunu söyledi.
"Berg’i istiyoruz. Hoca da istiyor, ben de istiyorum." diyen Adalı, kadro planlamalarının iyi ilerlediğini ve 30 Nisan’da transfer stratejisi üzerine görüşmeler yapılacağını belirtti. Başkan ayrıca Rafa Silva için resmi bir teklifin olmadığını, genç oyuncular Semih ve Mustafa’ya ise teklifler gelmesine rağmen takımdan ayrılmalarını istemediğini ifade etti.
Beşiktaş taraftarları, transfer gelişmelerini merakla beklerken yönetimin izleyeceği yol haritası büyük önem taşıyor. Siyah-beyazlı kulüp, yaz transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.