DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, CHP listelerinden seçime girmekten duyduğu pişmanlığı dile getirdi.
18.04.2025 11:09
Yorumlar 4 Yorum Var
-
Misafir 19.04.2025 16:21Vay be koskoca TEMEL KARAMOLLAOĞLU 6’lıyı bir arada tutabilmek için ne uğraşmıştı. Tayyip düşmanlığı olmayacak şeyler yaptırdı.
-
CHP li. 18.04.2025 16:27Yalan yüzde 1 bile zor alan bu deva gelecek saadet mecburdurlar chp partisiyle beraber olmaya ya bizle beraber yada yok olmaya mahkumsunuz asıl kazıgı biz yedik size Kılıçdaroğlu o kadar garanti listesinden vekil verdik gelecek sefer bu kadar alamayacaksınız bunu bilin.
-
Önce VATAN. 18.04.2025 14:59Batı ve uzantıları yani yerli işbirlikçileri tarafından oluşturulan ittifak" SUNİ " R.Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerinden hedefine Türkiye'nin kaybetmesini koyan bir kesim gafilliğe mankurtluğa piyonluğa devam etmekte ısrarlı. Taş dile gelip doğruları haykırıyor,mankurtlar körü körüne Türkiye üzerinde tepinmeye devam ediyor !!!
-
Misafir 18.04.2025 11:31Demekki gözünüzü karartınızmı inancı itikadı bir çuvala koyup herşeyi meşru görüyorsunuz inanmadığınız değerlere bile sahip çıkıyorsunuz bir chp kılasiği için
“SİYASET” Kategorisine Ait Diğer Videolar