Silivri’de yaşanan 6,2 büyüklüğündeki deprem sonrası Büyükçekmece Kumburgaz'da bir binanın duvarlarının yıkılma anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Marmara Denizi Silivri açıklarındaki depremin ardından Büyükçekmece Kumburgaz'da bulunan 5 katlı binanın apartman boşluğundaki duvarları yıkıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Olayı anlatan site sakinlerinden Emin Can Yaray, "Evimde burada 5'inci katta. Binalarımız da eski" dedi.
ESENLER’DE DEPREM NEDENİYLE 2 KATLI BİNA TAHLİYE EDİLDİ
Marmara Denizi açıklarında yaşanan 6.2 büyüklüğündeki depremden sonra İstanbul Esenler Fevzi Çakmak Mahallesi 1140. sokak üzerindeki 2 katlı binanın çatı katında bulunan tuğlalar sokağa düştü.
İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Evde bulunan vatandaşlar tedbir amacıyla tahliye edilirken olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
Sokağa gelen ekipler güvenlik şeridi çekerek önlem alırken çatıdaki tehlike arz eden diğer parçalar ise kontrollü şekilde döküldü. Binanın giriş çıkış için güvenli olup olmadığına ekiplerin çalışmaları sonrası karar verilecek.