Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, kulüp dergisinin 228’inci sayısında önemli açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, futbolculuk kariyerinde yaşadığı haksızlıklara rağmen, kimseye kırgın olmadığını ve tüm haklarını helal ettiğini ifade etti.

Fatih Tekke, Türkiye'deki futbol kariyerinde kendisine pek çok haksızlık yapıldığını belirterek, "Türk futbolu bana az değil, çok haksızlık yaptı. Ama bir alacağım var mı; yok! Beni tanıyanlar çok iyi bilir, ben herkese hakkımı helal etmişimdir. Hiç sorun değil." dedi.

Kariyerinde mükemmeliyetçi bir tutum sergilediğini belirten Tekke, ancak zamanla hayatın gerçekleriyle daha uyumlu bir yaklaşım geliştirdiğini vurguladı. "Evet, hayatımda her şeyde bu mükemmeliyetçilik var açıkçası ama, futbolun gerçekçiliğine çok uygun değil tabii ki. Belirli yaşa kadar evet, ama hayatın içerisinde belli bir yaştan sonra bu çok da uygun değil. Gençken öyleydi, mükemmeliyetçi, en iyisi, en cesuru, en güçlüsü. Ama şu an, etrafı daha doğru anlamaya çalışan yaştayız." şeklinde konuştu.

Yorumlar 0 Yorum Var