Emniyet Genel Müdürlüğü, frekans kesici (jammer) kullanımının sadece belirli kurumlara yasal olarak tanındığını, belediyeler dahil diğer kişi ve kurumların bu cihazları kullanmasının suç olduğunu açıkladı. Ayrıca, koruma görevlilerine yönelik jammer eğitimi verilmediği de belirtildi.

Mustafa Ekrem Balaban Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mustafa Ekrem Balaban

Editör Hakkında

1991 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sinema ve Televizyon alanında tamamladı. Kariyerine medya sektöründe Editör/muhabir olarak başladı; sağlık, eğitim ve sosyal sorumluluk temalı birçok projede görev aldı. Röportaj, saha çekimleri ve haber içerikli prodüksiyonlarda aktif rol üstlendi. Yurt içinde ve yurt dışında çeşitli kurumlarla ve kanallarda çalışarak sosyal içerikli kısa belgeseller ve tanıtım videoları hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 1 Yorum Var
  • Fatih 28.04.2025 16:13
    Saklayacak bir şeyleri olanlar jammer kullanırlar bir de yasakmış belki de PKK ile görüşüyorlardı canlı olarak bilinmez ama devlet biliyordur mutlaka biliyordur
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek