İzmir'de polis ekiplerinin durdurduğu bir otomobilin gizli bölmesinden silah ve bir miktar uyuşturucu çıktı.

İzmir Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Bornova, Alsancak ve Kadifekale bölgesinde 35 CCV 676 plakalı araçla uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Yürütülen teknik ve fiziki takip sonucu araç, Ballıkuyu mevkiinde polis ekiplerince durduruldu.

ANAHTARI VERMEYİNCE ŞÜPHELER ARTTI

Aramada narkotik köpeğinin tepki verdiği alana yoğunlaşan ekipler, ön paneldeki bölmenin sonradan tasarlandığını fark ederek araç anahtarını istedi. Şüphelinin anahtarı vermemesi üzerine yapılan çalışmalarda, torpidodaki bir bölmenin de sonradan değiştirildiği, araç anahtarını yaklaştırınca orta bölmedeki kilidin açıldığı görüldü. Kilitli olarak sistemlenen zula olarak adlandırılan bölmede, 12,5 gram esrar maddesi, 15 bin lira nakit para ve 1 ruhsatsız silah ile 2 şarjör ve 7 mermi ele geçirildi. Araçta bulunan İ.G. ve E.A. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Yorumsuz 29.04.2025 18:02
    Türkiye'nin dört bir tarafına eğitim verilmiştir amirim.
  • Muhsin 29.04.2025 17:07
    Bu zulayı imal eden kişi de ceza almalı.
  • misafir 29.04.2025 16:52
    orada çıkan ruhsatsız silahla sıkın kafalarına niye ceza evine atıp milletin paralarıyla besliyonuz .
  • Ahmed 29.04.2025 15:08
    Nasıl olayı çözdüğünü anlatması doğru olmamakla beraber kanunsuzlarin daha tedbirli olarak hareket etmelerini sağlayacaktir.
  • ADalet 29.04.2025 14:56
    Aslanlar ayaginiza daş degmesi.
Daha fazla yorum görüntüle