İzmir'de polis ekiplerinin durdurduğu bir otomobilin gizli bölmesinden silah ve bir miktar uyuşturucu çıktı.
İzmir Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Bornova, Alsancak ve Kadifekale bölgesinde 35 CCV 676 plakalı araçla uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Yürütülen teknik ve fiziki takip sonucu araç, Ballıkuyu mevkiinde polis ekiplerince durduruldu.
ANAHTARI VERMEYİNCE ŞÜPHELER ARTTI
Aramada narkotik köpeğinin tepki verdiği alana yoğunlaşan ekipler, ön paneldeki bölmenin sonradan tasarlandığını fark ederek araç anahtarını istedi. Şüphelinin anahtarı vermemesi üzerine yapılan çalışmalarda, torpidodaki bir bölmenin de sonradan değiştirildiği, araç anahtarını yaklaştırınca orta bölmedeki kilidin açıldığı görüldü. Kilitli olarak sistemlenen zula olarak adlandırılan bölmede, 12,5 gram esrar maddesi, 15 bin lira nakit para ve 1 ruhsatsız silah ile 2 şarjör ve 7 mermi ele geçirildi. Araçta bulunan İ.G. ve E.A. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
-
Yorumsuz
29.04.2025
18:02
Türkiye'nin dört bir tarafına eğitim verilmiştir amirim.
Beğen
-
Muhsin
29.04.2025
17:07
Bu zulayı imal eden kişi de ceza almalı.
Beğen
-
misafir
29.04.2025
16:52
orada çıkan ruhsatsız silahla sıkın kafalarına niye ceza evine atıp milletin paralarıyla besliyonuz .
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Ahmed
29.04.2025
15:08
Nasıl olayı çözdüğünü anlatması doğru olmamakla beraber kanunsuzlarin daha tedbirli olarak hareket etmelerini sağlayacaktir.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
ADalet
29.04.2025
14:56
Aslanlar ayaginiza daş degmesi.
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle