Sırrı Süreyya Önder'e veda törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e saldıran ve gözaltına alınan Selçuk Tengioğlu ilk ifadesinde "CHP'den yemek kartı istedim vermediler, ben de kızdım." dedi.

Sırrı Süreyya Önder'e veda törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKM çıkışında saldırıya uğradı. Saldırganın 66 yaşındaki Selçuk Tengioğlu olduğu öğrenilirken, daha önce çocuklarını öldürmekten sabıkalı olduğu belirtildi.

İLK İFADESİ

Yakalanarak gözaltına alınan saldırgan ilk ifadesinde “Ben daha önceden yemek kartı için Cumhuriyet Halk Partisi’ne başvurdum ancak partili olmadığım için bana yemek vermediler. Bundan dolayı da uzun zamandır sinirliydim. CHP’nin  sokağa gençleri çağırmasıyla ilgili daha önceden biriktirdiğim sinirimi içimde muhafaza ediyordum. Taksim’de kaldığım apart otelden çıktım, program olduğunu duydum. Oraya gittiğimde aslında bir saldırı niyetim yoktu ancak gördüğüm anda da sinirlerime hakim olamadım."açıklamasında bulundu.

 

Yorumlar 115 Yorum Var
  • Ertuğrul 05.05.2025 19:06
    Madurum da madurum bari birazcık tiyatro dersi alsaydınız.
  • Hasan 05.05.2025 03:26
    Kocaman bir yalan
  • Hans 05.05.2025 00:20
    Ben herifin iki üç günlük tüm dakikalarını araştırır ve dinlerim...!
  • MaKuS 04.05.2025 23:24
    Selçuk Tengioğlu - eli de pek hafifmiş , hiç hasar verememiş -
  • Burdurlu Halil 04.05.2025 23:20
    Mutfakta çalışan adam niye chp den yemek kartı istesin. Bu işte başka bir şey var.
Daha fazla yorum görüntüle