Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin son haftasında Galatasaray’ı 4-2 mağlup eden ABB FOMGET, sezonu zirvede tamamlayarak şampiyonluğa ulaştı. Böylece Ankara temsilcisi, zorlu geçen sezonun ardından Kadınlar Süper Ligi kupasını müzesine götürdü.
Şampiyonluk sonrası kulübün sosyal medya platformu X üzerinden yapılan paylaşımda “Şerefimizle, hakkımızla” ifadelerine yer verilerek, başarıya vurgu yapıldı.
Sezon boyunca tartışmaların odağında yer alan ABB FOMGET, daha önce Fenerbahçe’nin Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı resmi şikayet başvurusu ile gündeme gelmişti. Sarı-lacivertli kulüp; bazı maçlarda iller dışından hakem, gözlemci ve temsilci görevlendirilmesini eleştirmiş ve maçlarda VAR uygulaması talep etmişti.