Bucaspor 1928 forması giyen Yasin Öztekin, TFF 2. Lig'de bu sezonki performansıyla kariyer rekorunu kırdı. 38 yaşındaki deneyimli kanat oyuncusu, 35 resmi maçta 21 gol ve 2 asistle en golcü sezonunu geçiriyor. Ligde 33 maçta 19 gol atan Yasin, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2 maçta 2 gol kaydetti. Gol krallığı yarışında Ankara Demirsporlu Güney Tutcuoğlu ve Sarıyer'den Kemal Rüzgar ile zirveyi paylaşıyor.

Kariyerinde Galatasaray, Trabzonspor, Göztepe, Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor ve Sivasspor gibi Süper Lig takımlarında forma giyen Yasin, Bucaspor 1928'de en verimli sezonunu geçiriyor. Ancak takım sezonu iddiasız kapattı. 6 kez A Milli Takım formasını terleten Yasin, Bucaspor 1928'den sonra en çok gol attığı sezonu 2021-2022'de Samsunspor'da geçirdi. Samsunspor'da 30 maçta 12 gol atan Yasin'in Bucaspor 1928 ile sözleşmesi haziran ayında sona eriyor ve geleceği belirsiz.

Galatasaray'da oynadığı dönemlerde 2 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa şampiyonlukları yaşayan Yasin Öztekin, yeşil sahalarda hala etkili performans sergiliyor. Bucaspor 1928 ile sözleşmesi bitmek üzere olan Yasin'in kariyerine sarı-lacivertlilerle devam edip etmeyeceği merak konusu.

Yorumlar 0 Yorum Var