Antalya'da uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapan 2 şahıs, havalimanında yakalandı. Üzerlerinden uyuşturucu madde çıkmayan şüpheliler, cihaza sokulup iç muayeneleri yapıldığında ise 35 kapsül eroini yuttukları anlaşıldı. Şüphelilerin havalimanına girişleri, yakalanmaları ve muayene anları kameralara yansıdı.

Antalya Emniyeti, başarılı bir uyuşturucu operasyonuna daha imza attı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri S.S. ve F.M.K. isimli şahısların İran ülkesinden Van'a geçtiği ve uyuşturucu maddeyi yutma yöntemi ile Antalya'ya gelip kentte bunları torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcıları aracılığı ile piyasaya sürecekleri yönünde bilgi edindi. Bunun üzerine operasyon düğmesine basan ekipler Antalya Havalimanında S.S. ve F.M.K'yi yakaladı.

FİLMLERİ ÇEKİLDİ, KAPSÜLLER ORTAYA ÇIKTI

S.S. ve F.M.K. isimli şahısların hastanede yapılan iç beden muayenesi sonucunda 35 kapsül halinde toplam 278 gram eroin maddesi ele geçirildi. Şüphelilerin havalimanındaki görüntüleri, yakalandıktan sonra muayene edilme anları ve yuttukları kapsüllerin yer aldığı film sonuçları kameralara yansıdı. 2 şüpheli, "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçundan adli makamlarca tutuklandı.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Bekir 08.05.2025 09:14
    Mrt çekmeye gerek yoktu. Venezuela da bir şişe Cola veriyorlar. İçilirse midedeki esrar kapsülleri patlıyor ve o kişi hayatını kaybediyor. Bu yüzden bunu alan kişi zaten kolayı içmiyor
  • Kartalkaya 08.05.2025 06:55
    Muhtemelen küçük yemi ihbar edip buyuk kısmını başka yollarla sokacaklar
  • memo can 08.05.2025 01:44
    bu yeni degil 30 senedir bilirim var. öyle yuturup varinca arakadan birak ticaret icin.
  • 3922 07.05.2025 23:54
    O uyuşturucuları içlerşnde patlatılsın tohumuna para mı verildi
  • Batuhan 07.05.2025 22:33
    Yabancılara yönelik denetimler artirilmali
Daha fazla yorum görüntüle