ABD'nin Louisiana eyaletinin New Orleans şehrindeki bir hapishaneden 11 mahkumun kaçtığı bildirildi. Louisiana Eyalet Polisi'nin sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, hapishaneden 11 mahkumun kaçtığı bilgisi paylaşıldı.

Paylaşılan bilgilere göre, yetkililer kaçan mahkumlardan birini yakaladı ve 10’unun bulunması için arama çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan mahkumların hapishaneden kaçış görüntüleri ortaya çıktı.

Yetkililer, tutukluların tuvaletin arkasına gizlenmiş bir delikten kaçtıklarını keşfettikten sonra, kaçışın içeriden birinin yardımıyla gerçekleşmiş olabileceğinden şüpheleniyorlar.

Soruşturmacılar ayrıca hapishanenin dış duvarındaki cıvataların sökülmüş olduğunu tespit etti, bu da onları olaydan önceki dönemde yakında kimlerin bulunduğunu gözden geçirmeye yöneltti.

Açıklamada, sabah yapılan sayımda 11 mahkumun kayıp olduğu tespit edilirken, firar edenlerin 19 ile 42 yaşları arasında erkekler olduğu belirtildi. Şerif Susan Hutson, departmanının kaçan mahkumları bulmak için yerel, eyalet ve federal kolluk kuvvetleriyle aktif şekilde işbirliği yaptığını söyledi.

Olayın nasıl gerçekleştiğini belirlemek üzere kapsamlı bir soruşturma başlatıldığını aktaran Hutson, "Bu olaya neden olan her türlü eksiklik veya başarısızlık hızlı ve tam hesap verebilirlikle ele alınacaktır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Ercan 58 19.05.2025 08:58
    Hemen Meksikaya kaçın
  • Abdullah 18.05.2025 17:40
    İyi yapmışlar
  • tbag 17.05.2025 21:51
    Preson break 2
  • Kafkasyali 17.05.2025 20:39
    Alkadraz hapishanesinde kaçış gerçekleşmiş.Film değil bu
  • Hızlı kaçın 17.05.2025 20:15
    İşte kader budur Elektrikli sandallarda iğneyle idam kurşuna dizmeyi beklenirken canavarın elinde kurtuldular Allah onlara kapıyı sonuna kadar açtı Rusya’ya sığınırlar
Daha fazla yorum görüntüle