Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde daha öncesinden husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada karı-koca vurularak öldürüldü.

Olay, Taşköprü ilçesine bağlı Donalar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uzun süredir aralarında husumet olduğu öğrenilen Necati A. (64), iddialara göre iddialara göre traktör ile tarladan dönüş yapan Sinan Abak (33) ile eşi Kadriye Abak'a (31) ateş etti. Traktörün üzerinde silahlı saldırıya uğrayan Sinan Abak ve eşi Kadriye Abak, olay yerinde hayatını kaybetti.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Hurses 17.05.2025 23:58
    Demokrasi ile ıste böyle idare olunulur. Arkamı seriyle olsa kurt ile kuzu yan yana gezer. Allah kanunlarında kaçmanın neticesi güvensizliktir.
  • Gökhan 17.05.2025 22:24
    Şeriat geldiğinde herkes birbirinin hakkına riayet edecek,cinayetler,gasp,tecavüz,pedofili,taciz,hırsızlık yok denecek kadar azalacak,huzur islamdadır.Osmanlı 61 ülkeye hakimdi,hıristiyan ve yahudiler kendi mahkemelerinde yargılanıyordu,isterseler şeriat mahkemesinde yargılanabiliyordu ve çoğu bunu tercih ediyordu.
  • Hamdi Baba 17.05.2025 20:30
    Bu tür cinayetleri kısas çözer Şeriat mutlaka gelmesi lazım Müslüman olmayanlar şeriatı isteyecek öyle bir zaman gelecek yalvaracaklar