Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Marmaray’a bindi.Yolcular bir anda aynı vagonda hatta aynı koltukta Bakan Abdülkadir Uraloğlu’nu görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. O anlar kameralara böyle yansıdı.
Kısa yolculuk sırasında Bakan Uraloğlu, vatandaşlarla samimi şekilde sohbet etti. Bakan Abdülkadir Uraloğlu daha sonra bu eğlenceli anları sosyal medya hesabında paylaştı.
Bakan Uraloğlu paylaşımında şu notu düştü:
"Ulaştırma ve Altyapı Bakanıyla aynı vagona denk gelme olasılığı kaçtır?
Mekan: Marmaray
Durum: Bu kısa yolculuğa ne çok şey sığdı.
Duygular: Birlik, gülümseme, dua.
Fotoğraflar çekildi, sohbetler edildi.
Herkese iyi haftalar."
-
HIDIR BUDUR
19.05.2025
22:03
Bakanım YÖK'e iletirseniz çok iyi olur. İstanbul /Ankara gibi büyük bir metropollerde çokk uzak yerlerden sabah 08.00 da üniversitelerine yetişmeye çalışan üniversiteli gençlerimizin sorunları ancakk " ÖZEL VE TÜZEL ÜNİVERSİTELERDE DERS BAŞLAMA SAATİ 09.00 " denirse hallolacak bir konudur. Çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz.
Beğen
-
Hüseyin
19.05.2025
21:35
İzmirdeki görev döneminde bizzat tanıma imkanına kavuştuğum biri. İyi ki tanımışım dediğim nahif bir kişilik. Çalışkan bir vatan evladı. Allah 'a emanet olsun.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle