Süper Lig'de 25. kez şampiyonluğa ulaşarak 5. yıldızı takmaya hak kazanan Galatasaray, büyük kutlamalara hazırlanıyor. Kayserispor karşısında aldığı galibiyetle bitime iki hafta kala şampiyonluğu garantileyen sarı-kırmızılılar, bu tarihi başarıyı görkemli bir şölenle taçlandırmak istiyor.

Galatasaray yönetimi, ligin son haftasında Başakşehir ile oynanacak maçta kupa kaldırmak yerine, bambaşka bir kutlama planı yaptı. Akşam Gazetesi'nin haberine göre; sarı-kırmızılılar, 25 Mayıs Pazar günü İstanbul Yenikapı Meydanı'nda büyük bir şampiyonluk töreni düzenlemek üzere Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu.

TFF'nin bu talebe olumlu yanıt vermesi beklenirken, Galatasaray camiası şimdiden kutlamalara kilitlenmiş durumda. Yenikapı’daki dev organizasyona 2 milyon taraftarın katılması bekleniyor. Gün boyu sürecek etkinliklerde sahne alacak ünlü sanatçılar da şampiyonluk coşkusuna eşlik edecek.

Yorumlar 0 Yorum Var