Geçmişte Hamas'a katil demesi sebebiyle vatandaşlar tarafından yoğun tepkilere maruz kalan İsrail asıllı Türk şarkıcı Linet Manashe'nin İstanbul Maslak'taki konseri öncesi bir grup Filistin destekçisi vatandaş tarafından protesto edildi.

ALTAYLI PROTESTOCULARA HAKARET ETTİ 

YouTube videosunda Linet'in protesto edilmesini eleştiren Fatih Altaylı, Filistin destekçisi vatandaşlara 'it sürüsü, hayvanlığın lüzumu yok.' diyerek hakaret etti.
Çektiği videoya tepki yağdı.

Öte yandan Filistin destekçisi grubun hiçbir taşkınlık yapmaması ve sadece İsrail destekçisi olmasından ötürü şarkıcıya tepki göstermek için orada bulunması dikkat çekerken, şarkıcı Linet kendini video kaydına alarak Cumhurbaşkanından yardım diledi. Yahudi şarkıcının bu videosuna da vatandaşlar tarafından çok sayıda tepki geldi.

HAMAS'A 'KATİL' DEMİŞTİ 

İsrail ve Türkiye vatandaşlığı bulunan, askerliğini İsrail'de yapan şarkıcı Linet Mor Menashe, İsrail ordusunun Gazze'ye saldırmaya başladığında "Hamas katildir" paylaşımı yapmıştı. Linet'in Ankara'daki konseri iptal edilmişti.

 

 

Yorumlar 360 Yorum Var
  • Hamza 22.06.2025 09:22
    İt, senin soyun sopun ahlaksızbu vatana karşı zaten sende de bir kuyruk acısı var ama eninde sonunda senin de biletini keser adalet.
  • Ahmet 21.06.2025 23:34
    Benim ülkemde bu İsrail siyonist yahudi seviciliği ne böyle ya çok az bir azınlığın çok büyük bir çoğunluk kitleye psikolojik baskısından başkada birşey değil devlet buna önlem almalı
  • Yahudi savar 21.06.2025 21:59
    Yahudi kendini daha iyi tanıtmak için ben daha iyi türküm der.
  • Yorgun ak 21.06.2025 21:43
    Yahudi ajanları Türkiye de ne konuma geldikleri milletimiz görsün
  • Misafir 21.06.2025 21:30
    sen Türk olmadığına göre
Daha fazla yorum görüntüle