CHP'li Üsküdar Belediyesi'nde skandallar bitmek bilmiyor.CHP'li başkan daha önce de işçilerin maaşlarını ödeyememiş ve SMS ile işçi çıkartma skandallarına imza atmıştı.Üsküdar Belediyesi iş yaptığı firmaların borçlarını ödeyemeyince haciz memurları belediye binasına geldi.
Hem personelini hem Üsküdarlıları hem de belediyeyi mağdur eden Sinem Dedetaş başkanlığındaki Üsküdar Belediyesi borçlu olduğu İCG Yapı ve Mekanik Yatırımlar Anonim Şirketi adlı firmaya olan 5 milyon 437 bin 21,46 kuruşu dahi ödeyemedi.
Yaşanan haciz skandalı sonrasında eski Üsküdar Belediye Başkanı ve AK Parti MYK Üyesi Hilmi Türkmen sosyal medydan "Sonunda bu da oldu ve ne yazık ki Üsküdar Belediyesi'ne haciz geldi. Evet, yanlış duymadınız, İstanbul'un en borçsuz belediyesi, 1 yıl içinde haciz memurlarıyla muhatap hale getirildi. 1 yılda ne yeni bir proje ne de başlanan bir eser var ama önce belediyenin gayrimenkulleri topluca atışa çıkarıldı, sonra çalışanların maaşları vaktinde ödenemez hale geldi. Şimdi de başkanlık mobilyalarına kadar haciz geldi. Dün başkanlık makamına hacze gelen alacaklı vekillerine tüm gün dil dökerek, bu tabloyu kurtarmaya çalıştılar." açıklamasında bulundu.