İsrail vicdansızlığına yeni bir boyut kazandırdı. Gazze'de bir yanda bomba ve silahlarla bir yanda da açlıkla savaşan Filistinlilere nispet yaparcasına İsrailliler işgal ettikleri topraklarda mangal partileri verdiler.
GAZZELİ ÇOCUKLAR AÇLIKLA SAVAŞIRKEN İSRAİLLİLERDEN KEYİF GÖRÜNTÜLERİ
Filistin’in Gazze Şeridi’nde İsrail'in politikaları yüzünden bebekler, yaşlılar ve hastalar kıtlık yaşarken İsrail askerleri işgal ettikleri ve bombaladıkları yerlerde, toplama kampının yanında mangal partisi verdiler. Bir milyona yakın çocuğun açlık çektiği kampların yanında mangallarını yakan İsrailliler keyif içinde yemeklerini yediler.
ÖNCE İŞGAL ETTİLER SONRA 'ZİYAFET' YAPTILAR
İsrail askerleri, Refah şehrinde konuşlandıkları bir binada mangal yaparken görüntülendi. Filistinlilerin açık iniltilerinin arasında gerçekleştirilen “mangal ziyafetini” İsrail askerleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.
Gazze’de sahiplerini katlederek veya sürgün ederek boşalttıkları binaları üs haline getiren İsrail askerleri, burada insanlık onurunu hiçe sayan görüntülere imza atıyor.
-
murat66
28.05.2025
13:59
Ben hiç Allah kendi yarattığı Yahudi Kavmini neden lanetlesin diye düşünürdüm .Ama demekki en iyisini yaradan bilir.Her toplum için insanlık için gerçektende büyük bir tehlikeymiş demekki görüldüğü yerde imha edilmeli.Tabi iyisi kötüsü var diyeceksiniz ama dmekki bu söz yahudiler için geçerli değilmiş.Dünyanın başına bela bir topluluk.......Rabbim topunu helak etsin inşallah.
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Rıza güngör
27.05.2025
10:01
Lenetli kavim bunlar herşeyi yapar
Beğen
/ 11 kişi beğenmiş
-
Yns
27.05.2025
09:08
Yarrabi sen bunların sonunu getirmeyi bize nasip eyle bu yaratıklar insan olamaz.
Beğen
/ 10 kişi beğenmiş
-
181818
27.05.2025
09:04
Bunlar insan olamazlar değişik bir varlık neyazıkki insan sıfatında ayırt etmesi güç
Beğen
/ 8 kişi beğenmiş
-
Tuğrul
27.05.2025
08:43
Bunlar gerçek iblis
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle