İstanbul'da bir motosiklet sürücüsü, kadın sürücüsünün aracına tekme attı. Olayı fark eden sivil polis, sert bir şekilde müdahale ederek gerginliği önledi. Motosikletli hakkında yasal işlem başlatıldı.
İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde iddiaya göre, motosikletli sürücü, seyir halindeki bir kadın sürücünün aracını sollamak istedi. Ancak geçiş sırasında yaşanan anlaşmazlık sonucu motosikletli, sinirlenerek aracın kapısına tekme attı.
SİVİL POLİS ANINDA OLAYA MÜDAHALE ETTİ
Bu sırada bölgede bulunan sivil bir polis, durumu fark ederek aracından megafonla müdahale etti. Polis motosiklet sürücüsüne “Beni araçtan indirme, eşkıya mısın sen?” şeklinde tepki gösterdi. Aracın içinde bulunan bir başka kadın yolcu ise polise müdahalesi için teşekkür etti.
SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Olay çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başladı.
HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILDI
Polisin olay yerindeki soğukkanlı ve kararlı tutumu, olası bir kavgayı önlerken, olayla ilgili tutanak tutulduğu ve motosiklet sürücüsüne yönelik yasal işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.