Galatasaray’ın sezon başında Napoli’den kiraladığı Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, Sarı-Kırmızılı formayla son kez sahne aldı. Süper Lig’in 38. haftasında Başakşehir ile oynanan maçta tribünlerde duygusal anlar yaşandı.

Osimhen’in hemşehrisi olduğu belirtilen fotoğraf sanatçısı "Pooja", mücadeleyi yerinde takip ederek X platformunda dikkat çeken bir paylaşım yaptı. “Victor Osimhen’in Galatasaray’daki son maçını kayda almak için buradayım” diyen Pooja, yıldız oyuncunun vedasını kamuoyuna duyurdu.

Galatasaray formasıyla bu sezon 40 maça çıkan Osimhen, 36 gol ve 8 asistlik performansıyla taraftarın gönlünde taht kurdu. Başarılı forvetin İtalya’ya dönerek kariyerine Serie A’da devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek