Amerikan Basketbol Ligi (NBA) Doğu Konferansı final serisinde Indiana Pacers, New York Knicks’i 125-108 mağlup ederek seriyi 4-2 kazandı ve NBA finaline yükseldi.

Gainbridge Fieldhouse’ta oynanan karşılaşmada Pacers, taraftarının da desteğiyle etkili bir performans sergiledi. Gecenin yıldızı ise Pascal Siakam oldu. 31 sayı, 5 ribaunt ve 3 asistle oynayan Siakam, Doğu Konferansı Finali MVP'si seçildi.

New York Knicks cephesinde OG Anunoby 24 sayı, 5 ribaunt ve 3 asistle öne çıkarken, Karl-Anthony Towns ise 22 sayı, 14 ribauntla double-double yaptı ancak bu performanslar galibiyet için yeterli olmadı.

24 Yıl Sonra Final Heyecanı

Indiana Pacers, en son 2000 yılında NBA finaline yükselmişti. O yıl finalde Shaquille O'Neal ve Kobe Bryant liderliğindeki Los Angeles Lakers’a kaybetmişti.

Pacers, bu sezonki tarihi yolculuğuna şimdi bir adım daha ekliyor. NBA finalinde rakipleri Batı Konferansı şampiyonu Oklahoma City Thunder olacak.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek