Kutsal topraklarda hac ibadetini yerinde getiren hacıların ilk kafileleri Gaziantep'e gelmeye başladı.
Kafileler, Türk ve Suudi hava yollarının Cidde'den kalkan uçaklarıyla saat 09.30'da Gaziantep Havalimanı'na ulaştı.
Kutsal topraklardaki ibadetlerini yerine getirdikten sonra yurda dönen hacılar, pasaport işlemlerinin ardından Gaziantep Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali çıkış kapısında aileleri ve yakınları tarafından sevinç gözyaşlarıyla karşılandı.
Hac ibadetlerini tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönen hacılar, uzun süre yakınlarıyla kucaklaşarak hasret giderdi.
"Allah, herkese nasip etsin"
Kafiledeki hacılardan Emin Özlü, AA muhabirine, sözün bittiği yeri yaşadıklarını anlatarak, "Orayı bırakıp gelmek çok zordu. Allah, herkese nasip etsin." dedi.
Nazlı Gezer ise herkesin orayı görmesi gerektiğini belirterek, "Herkes, Mekke ve Medine'yi görmeli. Herkesten Allah razı olsun." diye konuştu.
Hac kafilesinde anne ve babasını karşılayan Yakup Kılıç ise "Çok mutluyum. Anne ve babam kutsal topraklardan döndüğü için çok heyecanlıyım. Allah, herkese nasip etsin. Özlemle beklediğim anne ve babamın geldiklerinde ayaklarına kapandım." ifadelerini kullandı.
-
osmanlı
12.06.2025
09:24
Allah kabul etsin tüm hacılarımızın hacılıklarını. Senin yaptığını eskilerimide yaparmış ancak sen sanki show a çevirmişsin gibi. Bu yaptığını evde yapabilirdin hoplaya zıplaya yapmana gerek yoktu diye düşünüyorum.
Beğen
-
selman
12.06.2025
08:48
bu gencin bahtı açık Allah sana hayırlı hayatlar nasip eylesin
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Nurhayat
12.06.2025
08:39
Bazı tipler şov yapmayı sever
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Murat
12.06.2025
08:25
Dün bu evlat X platformunda yemediği küfür kalmadı
bu harekete babası bile inanmamış
Beğen
-
Vatandaş
12.06.2025
05:59
İçine duygusallık katılmış bir şov. Baban nereye gitti, ne kadar kaldı, aranızda sorun mu vardı... da ayaklarına kapanıyorsun ? Bu tavırları sergileyen evladın her namazdan sonra da babasının elini öpmesi gerekir herhalde.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle