Erzincan'ın Tercan ilçesinden Bayburt'un Çakırbağ köyüne tatile giden Ömer Arda'nın horoz tarafından kovalandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İzleyenin yüzünü güldüren kaçış kamerada. 

Tatil için köye giden Ömer Arda, bahçede gezen bir horozu fark etti. Horozu korkutmak için uzaktan tekme savuran Arda, eline aldığı bir sopa ile hayvanı izlemeye devam etti.

GÜLÜMSETEN KOVALAMA 

Ancak horoz, minik çocuğun bu hareketine tepkisiz kalmadı. Bir anda Ömer Arda'nın üzerine doğru hamle yapan horozun gülümseten kovalaması başladı. 

HOROZUN RADARINA GİRDİĞİNE PİŞMAN OLDU 

Horozun peşine düşmesiyle büyük şaşkınlık yaşayan Arda, elindeki sopayı fırlattı, bağırarak kaçmaya başladı.

OLAY ANI AMCASI TARAFINDAN KAYDEDİLDİ 

Arda'nın horoza tekme savurması, çubukla horozu izlemesi ve ardından horozun saldırısıyla çubuğu fırlatıp panikle uzaklaşması, amcası tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Amca ise balkondan Ömer Arda'ya "Korkma, korkma." diyerek, telkinde bulundu.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • ozmu 19.06.2025 14:26
    küçüklüğüm geldi aklıma, aynısının 400 mt versiyonu var bende :D
  • Mavera 19.06.2025 14:21
    Çocukların şiddet eğilimi her yerde,,, maalesef ellerindeki telefonlar iyice bu eğilimi artırmış durumda durup Duran horozu bile tahrik etmekten hoşlanan psikolojiler çok yoğun durumda gülüp geçirecek şeyler değil inanın büyüyünce kimin asıl neyin adı tahrik eder ne zarar verir bilinmez
  • Bumerang 19.06.2025 07:01
    Ligorin ırkına benziyor. Ligorin ırkı horozlar çocukları kovalamayı çok severler.
  • ahmet tolu 18.06.2025 13:33
    israil misali, zayıf bulunca vur, gücü görünce cıyak cıyak bağır ve kaç.
  • Xyz 17.06.2025 23:12
    Eski görüntü
Daha fazla yorum görüntüle