Denizli’de trafikte kameralara yansıyan bir görüntü herkesi korkuttu.
Sabah.com'da yer alan haberde Denizli’de CHP’li meclis üyesi Berzan Taşer ile bir polis arasında çıkan yumruklu kavga cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
İddiaya göre bir kadın sürücü çocuklarıyla beraber seyir halinde ilerlerken yayaya yol vermek için otomobilini yavaşlattı. Bu esnada iddiaya göre bir polis, takip mesafesini koruyamadığı için otomobile çarptı. Bunun üzerine kadının eşi olduğu iddia edilen Berzan Taşer olay yerine gelince polis ile aralarında tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine polis, otomobiline çarptığı kadının eşi olan Barzen Taşer'e yumruk attı. Olay, iki tarafın yumruklu kavgasına dönüşürken çevredeki vatandaşların hiçbir şey yapmayarak olay anını cep telefonuyla görüntülemesi dikkat çekti.
MESAİ ÇIKIŞI KAZA YAPTI
Olayın gündeme gelmesinin ardından Denizli Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı. Açıklamada, dün Yenişehir Mahallesi Şehit Öğretmen Yusuf Batur Caddesi'nde, Honaz İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli bir polis memurunun mesai sonrası özel aracıyla bir otomobille çarpışarak maddi hasarlı trafik kazasına karıştığı belirtildi.
KARŞILIKLI ŞİKÂYETÇİ OLDULAR
Kazanın ardından polis memuru ile sürücü yakınları arasında tartışma çıktığı aktarılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Kaza sonrası olay yerine gelen araç sürücüsünün yakınları olan iki şahıs ile polis memuru arasında tehdit, hakaret ve kasten yaralama olayı meydana gelmiş, taraflar polis merkezinde karşılıklı olarak şikâyetçi olduklarını beyan etmişlerdir.
Bahse konu olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatılmıştır."
-
okur
17.06.2025
09:19
ışıksız yaya geçit saçmalığına son vermeli. düğmeye basınca kırmızı yanan lambalar kullanılmalı.
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Mehmet Üzüm
17.06.2025
09:03
Kesinlikle Polisin yaptığını tasvip etmiyorum, âmâ değil vurmak polise dokunulmasını bile kabul etmiyorum. Polis sükûnetini koruyarak ilgili ekibi çağırıp tarafsız bir şekilde sonucunu bekleyebilirdi. kaldıkı bu durumda karşılıklı tutanakla bu iş çözülmesi gerekirdi.
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Emin
17.06.2025
07:47
En güzel en mutedil yorumu Kerem bey yapmış... Bu siyasi bir olay değil. Polis hem arkadan çarpıyor hem de yumruğu ilk o sallıyor. Takviye çağırmalıydı.Sabırla beklemeliydi.
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Yorum
17.06.2025
04:46
Polislerimizin Allah yadımcısı olsun.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Birtürk
16.06.2025
23:22
Vatandaş degil küfür eden chp meclis üyesi
Beğen
/ 9 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle