HABER7

İran-İsrail savaşı 4’üncü gününde bütün şiddetiyle devam ediyor. İsrail savaş uçakları ve silahlı dronlarla saldırılar düzenlerken, İran ağır ve hipersonik füzelerle misilleme yapıyor. İsrailliler günlerdir yer altı sığınaklarında geceyi geçiriyor. Sivil ve askeri amaçlı tünellerde saklanan İsrailliler, füze parçalarının tesiriyle can vermemek için her siren çaldığında yer altına koşuyor.

İsrail’e hayat kapısı olan sığınaklarda yoğun kalabalıklar oluşması üzerine ayrımcılık yaşandığı raporlanıyor.

İsraillilerin, işgal ülkesinde yabancı işçi statüsünde yer alanları sığınaklara almamaya başladığı belirtildi.

Tel Aviv başta olmak üzere İsrail'in çeşitli şehirlerinde ağır işlerde çalıştırılan işçilerin ayrımcılığa maruz kaldığı öğrenildi.

ÖLÜME TERK EDİLDİLER

İsrail’de kayda alınan bir görüntüde, Tayland asıllı yabancı işçilerin yer altı sığınaklarına girmesinin engellediği görüldü.

Yahudi olmadıkları gerekçesiyle sığınaktan kovulan Taylandlı işçilerin tünel şaftında bırakıldığı kayda girdi.

İsraillilerin, “Sığınaklar Yahudiler içindir, yabancı işçilere yer yok.” ifadeleriyle ayrımcılık sergilediği kaydedildi.

Yorumlar 46 Yorum Var
  • hasan 17.06.2025 09:16
    alın size demokrasi.bunlar irana da demokrasi getirecek heralde
  • cahit 17.06.2025 09:04
    Almazlar çünkü Yahudi olmayanları insan olarak görmüyorlar yer yüzün de Yahudi den aşağılık tüm insanlığın ortak düşmanı bir başka millet daha yoktur
  • Rıfkı 17.06.2025 09:01
    Füzeler de sizin için zaten. Onlar için değil. İyi saklanın orada. Başınızı masanın altına falan sokun. Çok korkarsanız ağlayarak birbirinize sarılabilirsiniz. Hadi bakim.
  • ismail 17.06.2025 08:09
    içerideki ve dışarıdaki yahudi severlere duyurulur
  • yusuf ACAR 17.06.2025 07:58
    Bu Şerfsiz Yahudiler böyledir. Dünyanın neresinde yaşasalarda ellerine koz geçtiğinde diğer dinden olanları boğmaya çalışır. Allah bu kavmi Kahru perişan eylesin.
Daha fazla yorum görüntüle