Galatasaray’ın Süper Lig’deki 25. şampiyonluğu, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından özel bir hatıra parayla taçlandırılıyor. Sadece 5 bin adet üretilecek olan hatıra paralar, 2 bin 250 TL'den koleksiyonerlerle buluşacak.

Darphane Dairesi Başkanı Şenol Yıldız, normalde bu tür basım süreçlerinin aylar sürdüğünü belirterek, “Ancak bu tarihi başarıyı sıcağı sıcağına kutlamak için ekiplerimiz yoğun çaba gösterdi. Çok yakında uygun bir tarihte satışa sunacağız” ifadelerini kullandı.

Sınırlı sayıda üretilecek bu özel para, Galatasaray taraftarları ve koleksiyon tutkunları için şimdiden büyük ilgi uyandırmış durumda.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek