Sultangazi'de camiye gelen şüpheli, içeride bir süre uyuduktan sonra başka bir bölüme geçerek, burada uyuyan kişinin başucundaki cep telefonunu çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki camide meydana geldi. İddiaya göre, camiye giren şüpheli, yaklaşık iki saat boyunca içeride uyudu. Ardından caminin başka bölümüne geçen şüpheli, burada uyuyan kişinin başucuna bıraktığı cep telefonunu farketti. Cami içinde bir süre daha oyalanan şüpheli, ardından cep telefonunu alarak cebine koydu ve hızla camiden ayrıldı. O anlar caminin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin önce cami içinde yere uzandığı, ardından oturduğu; yaklaşık bir saat sonra ise diğer bölüme geçerek cep telefonunu çaldığı görülüyor. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Dr.özcan 24.06.2025 16:02
    niçin yüce Allah katilin boynu,hırsızın eli kesile,demiş,biz ondan iyimi biliyoruz
  • Dr.özcan 24.06.2025 16:00
    Allah seni kıyamete kadar,o telefona muhtaç etsin,alamaz,bulamaz etsin,dünyada hırsızlık kadar iğrenç bir meslek görmedim,toplu iğneden,yüz milyarlara kadar,hiç fark etmez.
  • Reisx 24.06.2025 15:58
    Şeriatı uygulayıp hırsızlık yaptığı elini taksim meydanında ibret i alem olsun diye bileğinden keseceksin. Bakın bakalım insanlar yerde dahi bulsa acaba elini uzatıp alabiliyor mu?
  • Abdullah 24.06.2025 15:55
    Değer mi hiç? değil telefon trilyon dolarlar olsa bir başkasının malı alınmaz.Alnına kara bir leke. ahiret hesabı ayrı bir problem.
  • İbrahim 24.06.2025 15:20
    Sadece hırsızlık yaptığı elin Tırnağını çekseniz yeterli. Bir daha hırzlık oluyor mu?
Daha fazla yorum görüntüle