Erzurum’un Aşkale ilçesinde 11 yaşındaki Emir Ahmet Ünal, arkadaşının yaptığı "şaka" sonucu ağır yaralandı. Markette içeceğini içerken arkadaşının sol bacağına kolonya döküp ardından ateşe vermesiyle bir anda alevler içinde kalan küçük çocuk, panik içinde marketin bodrum katına koşarak yangını kendi imkânlarıyla söndürmeye çalıştı. Ancak alevlerin yayılması üzerine olay yerine koşan arkadaşının dayısı, Emir’in üzerine su dökerek müdahale etti.

Olay 13 Haziran sabah saatlerinde meydana geldi. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Ünal, Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Merkezi’nde tedavi altına alındı. Sol bacağı ve ellerinde ciddi yanıklar bulunan küçük çocuk, 20 gündür tedavi gördüğünü ve bir an önce iyileşmek istediğini belirtti.

Yaşadıklarını anlatan Emir Ahmet Ünal, “Bir anda kıyafetlerim tutuştu, ne olduğunu anlayamadım. Alevleri söndürmeye çalışırken ellerimi de yaktım. Çok korktum. ‘Su’ diye bağırdım. Sonra arkadaşımın dayısı su döküp beni kurtardı” dedi.

Yorumlar 0 Yorum Var