HABER7
Antalya'nın Manavgat ilçesinde CHP'li Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Engin T., rüşvet operasyonunda baklava kutusuna istiflenmiş paralarla suçüstü yakalandı.
Polis ekiplerinin yürüttüğü teknik ve fiziki takip sonucu, Mehmet Engin T.'nin C.C. isimli bir şahıstan 110 bin euro rüşvet aldığı belirlendi. Paraların baklava kutusu içerisine konularak verildiği an, gizli kamera ile anbean kayıt altına alındı.
Tüter'in şaşkınmış gibi yaparak baklava kutusunu açması ve "içinde para olduğunu bilmiyormuş gibi" davrandığı görüntüler, polis kamerası tarafından kaydedildi. Ancak devam eden videolarda Tüter'in C.C. ile yaptığı görüşmede, baklava kutusundaki 110 bin euroya dair yaptığı konuşmalar da ortaya çıktı.
SUÇÜSTÜ YAKALANAN ZANLI BİLE KENDİNİ BÖYLE SAVUNAMADI
Görüntülerin sadece baklava kutusu bölümünü yorumlayan CHP yandaşı Nefes gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, parayı baklava kutusuna polisin koyduğunu ima etti.
Rüşvetin ayan beyan belgesini sulandırmaya çalışan Deniz Zeyrek şunları söyledi:
“Herkes şaşkınlık içinde. Antalya’da bir belediye başkanına birileri geliyor odasına bir çanta bırakıp gidiyor. 3 dakika sonra polis geliyor. Çantadaki baklava kutusunu açıyor. Oradan eurolar çıkıyor falan yani. Ve propaganda için yayınladıkları videoda o başkanın o paraları açılırken gördüğünü görüyoruz. Yani o da yeni açıyor ve yeni görüyor yani. Dolayısıyla garip garip şeyler yani...”
ZEYREK KIVRANDI ÖZEL BİLE SAVUNAMADI
CHP'li gazeteci Deniz Zeyrek'in aklamaya çalıştığı rüşvet skandalıyla ilgili Özgür Özel ilk kez konuştu. Özel, Zeyrek'in aksine baklava kutulu rüşvet rezaletini savunamadı.
CHP lideri Özel, "Görüntüleri ilk izlediğimde kaynar sular başımdan döküldü. Allah bin kere cezasını versin. Böyle bir işe kalkışıp partinin geleceğiyle oynayan biri affedilemez. Para alma var gibi duruyor" dedi.
-
misafir
09.07.2025
00:13
Olumsuzluk yapanlarla birlikte seçme seçilme hakları kaldırılmalı,konaklama,yeme içme,elektrik vs. masrafları da kendilerine ödetilmek kaydıyla duruma göre sırayla,gruplar halinde hapsedilmeli.
Böylece başkalarının hatasını hata yapan ödeyerek adaletli ülke olma yolunda ilerlenir.
Beğen
-
misafir
09.07.2025
00:09
Oy sahibi,sandık kurulu önünde,nereye oy verdiğini yazmalı ve imzalamalı.Oy verdiğinin yaptığı olumsuzlukların zararları, olumsuzlukları yapanları isteyenlere iki katı olarak uygun görüldüğü şekilde ödetilmeli..Olumsuzluk yapanlarla birlikte seçme seçilme hakları kaldırılmalı,konaklama,yeme içme,elektrik vs. masrafları da kendilerine ödetilmek kaydıyla duruma göre sıray
Beğen
-
misafir
09.07.2025
00:07
Oy sahibi,sandık kurulu önünde,nereye oy verdiğini yazmalı ve imzalamalı.Oy verdiğinin yaptığı olumsuzlukların zararları, olumsuzlukları yapanları isteyenlere iki katı olarak uygun görüldüğü şekilde ödetilmeli..Olumsuzluk yapanlarla birlikte seçme seçilme hakları kaldırılmalı,konaklama,yeme içme,elektrik vs. masrafları da
Beğen
-
misafir
08.07.2025
20:37
İçinde ne olduğunu bilmediği(!)poşeti sehpanın yan tarafına bırakıyor.
Beğen
-
laf olsun işte
08.07.2025
14:29
Bir zamanlar birileri kurumun ihtiyacları için verilen paraları harvurup harman savuruyorlarıdı dönemin yetkilisi nereye nasıl harcadınız diye sorunca da biz rejimin ve cumhuriyetin bekçisiyiz bizim çalıp çırptığımıza hesap sorulmaz demişlerdi Bunlar da devletin kurucusu laikliğin bekçisi herhalde bunlarada hesap sorulmasa gerek
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle