Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde metan gazından zehirlenerek şehit olan Mahsun Yeşildemir'in babası, şehit askerimizin annesi ile yaptığı son telefon "Olaydan önce annesine '5 dakika sonra seni arayacağım.' demiş, ardından şehit olmuş. Vatan sağ olsun" sözleriyle anlattı.

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu 2021 yılında şehit olan Piyade Üsteğmen Nuri Melih Bozkurt'un naaşının aranması çalışması sırasında 19 askerimiz metan gazına maruz kaldı. 12 askerimiz tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

BABASI, ŞEHİDİN ANNESİYLE YAPTIĞI SON KONUŞMAYI ANLATTI

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde metan gazından zehirlenerek şehit olan askerlerimizden Piyade Sözleşmeli Er Mahsun Yeşildemir'in babası, şehit askerimizin annesi ile yaptığı son telefon konuşmasını anlattı.

Baba Yeşildemir, görüşmeyi "Olaydan önce annesine '5 dakika sonra seni arayacağım.' demiş, ardından şehit olmuş. Vatan sağ olsun" sözleriyle aktardı.

 

Yasin Akça Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 6 Yorum Var
  • HIDIR BUDUR 08.07.2025 15:01
    Toplumumuzda "ASKERLİK PEYGAMBER OCAĞIDIR .HER TÜRK ASKER DOĞAR . 100 alimin ibadeti bir askerin 1 saat nöbeti gibidir?!". “Şehit oğlum haricinde diğer iki oğlumda bu vatana feda olsun" der ASİL MİLLETİMİZ. Herkes KEŞKE ALLAH BANA DA ALLAH ŞEHİTLİK NASİP ETSE DER. ! Yoksul gariban evlerine de herzaman TÜRK BAYRAĞI ASILIR"..
  • Rafet 08.07.2025 14:59
    Şehadeti mübarek olsun.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek