2025 yılı 11 Temmuz sabahı, bebek Zayneb hastane odasında yalnız bırakıldı. Karima’nın anlattığına göre, “Doktorlar eşimin taburcu edilmesini planlamak için bizi çağırdı.” Ancak, “Zayneb kilosu nedeniyle çıkmaya hazır değildi.” Bir süre sonra bize bir telefon geldi ve kızımızın odasında bir kaza olduğu bildirildi.
Olayı Karima şöyle aktarıyor: “Bir kadın, 6 yaşındaki bir çocuğun Zayneb’in odasından çıktığını görmüş. İlk başta anlamamış ama odanın yanındaki dinlenme odasına gittiğinde, yerde çıplak, bezi olmayan, kafası kanlar içinde ve hareketsiz yatan bebeğin cesedini bulmuş.” Bu tanık hemen çığlık atmaya başlamış, ancak hemşireler ve çocuk bakım görevlileri hemen müdahale etmemiş; tanığın eşi gidip onları çağırmak zorunda kaldığını söyledi. O andan itibaren her şey çok hızlı gelişti. Sağlık ekibi Zayneb’i hayata döndürmeye çalıştı, fakat beyni uzun süre oksijensiz kaldığı için ne yazık ki Zayneb aynı gün, 11 Temmuz 2025’te hayatını kaybetti.
17.07.2025 11:44
Yorumlar 1 Yorum Var
-
Müslüman 17.07.2025 12:35Siyonistin teki yapmıştır Lanetlik kavim Elhamdülillah ölüm var Elhamdülillah ahiret var Elhamdülillah Cehennem var
“DÜNYA” Kategorisine Ait Diğer Videolar