Samsun'un Canik ilçesinde 11 katlı bir apartmanın dış cephe tadilatı sırasında iskelenin halatlarını tutan motorun kayışı koptu. Emniyet kemeri takılı olan 2 işçi, metrelerce yükseklikten düşmekten kurtuldu.
Olay, Canik ilçesi Üsküp Caddesi üzerinde bulunan Damla Elit Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın dış cephe tadilatında çalışan 2 işçinin bulunduğu asma iskeleyi taşıyan halatların motor kayışı koptu. Bu sırada 11. katta çalışan işçiler, iskeleyle birlikte aniden boşluğa sarktı. İskelenin kopmasıyla birlikte işçiler büyük bir tehlike atlattı. Ancak üzerlerinde bulunan emniyet kemerleri sayesinde metrelerce yüksekte iskeleye bağlı şekilde asılı kalan işçiler, facianın eşiğinden döndü.
 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Doğrucu Davud 22.07.2025 11:06
    Malzeme bakımı yok kontrol eden yok denetim yok, saldım çayıra hesabı, dedemden kalma paslanmış / çürük malzemeyle böyle tehlikeli işler yapılmaz, yapılırsa da hayatınızla oynarsınız !..
  • cahit 22.07.2025 10:59
    İş güvenliği işte bu kadar önemli o işçiler iple kendilerini bağlamasaydı ölmüşlerdi ama iskeleyi kuran kimse iş güvenliği standartlarına göre kurmadığı belli uyduruk halatla uyduruk makanizmayla bu işler olmuyor anlayın artık
  • Askalanlı 22.07.2025 09:54
    Allah rızası için işimizi düzgün yapalım... Kim ne iş yapıyorsa...terzi terziliğini, doktor doktorluğunu, öğretmen öğretmenliğini!... Kendi ellerimizle yine kendimize ateş ediyoruz!