Eskişehir'de bir müşterinin, eriyen dondurmasını değiştirmeyi reddeden market sahibine palayla saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Odunpazarı ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi’nde bir markete gelen A.İ., aldığı dondurmayı eridiğini belirterek değiştirmek istedi. Market sahibi R.B. (60) bu isteği geri çevirince A.İ.’nin palalı saldırısına uğradı. R.B., saldırıdan korunmak için tezgah yanında bulunan vantilatörü kendisine siper etmeye çalıştı. R.B., ardından da vantilatörü saldırgan A.İ.’nin üzerine fırlattı. Bir süre sonra A.İ., elinde palayla dükkandan ayrıldı. İhbar üzerine Eskişehir Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattı.
Palalı saldırı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
-
Mehmet
27.07.2025
17:22
Sayın yetkililerimiz; bunların vebali sizden de sorulacak, Allah rızası için adalet sistemini düzeltin. Dünyaya nizam vermeye çalışıyoruz çok iyi ama içeri yanıyor.
Beğen
-
Şükrü yıldırım
27.07.2025
16:30
Acaba bu pala ile seçtiklerimizin babalarina yapılmış olsa ne olurdu
Beğen
-
Sakin
27.07.2025
15:56
Birşey olmaz bu ülkeden yatiyormu beş yıl net hapis sözümü geri alirim o vakit
Beğen
-
bir bilen
27.07.2025
15:50
böylelerini vurana ödül vermeli
Beğen
-
orhan
27.07.2025
15:50
palalıyı savunmuyorum ama elektrik harcamamak için dereceyi kısıyolar aldığın gibi erir dondurma satıyosan ona göre satacan
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle